PDM condamnă violenţele din timpul protestului organizat de PPDA

Embed:

PDM condamnă vehement modul în care ieri, în timpul protestului organizat de opoziție, câteva persoane au încercat să intre cu un microbuz în mulțime, forțând în acest fel cordonul de polițiști care asigura ordinea publică. Incidentul ar fi putut avea urmări tragice, dacă forțele de ordine nu ar fi intervenit prompt pentru a opri înaintarea microbuzului.

CITEŞTE ŞI: Şoferul care a încercat să intre cu microbuzul în cordonul polițiștilor, identificat. Acesta figurează într-un dosar pentru violenţe în masă

PDM cere instituțiilor abilitate să investigheze de urgență acest incident, în modul cel mai transparent, să prezinte opiniei publice cine sunt cei care au încercat să comită această faptă. 

"Condamnăm modul cinic în care liderii PAS și PDA, Maia Sandu și Andrei Năstase, organizatori ai protestului de ieri, au așteptat pasiv să vadă cum microbuzul trece peste cordonul de polițiști. 

Ceea ce s-a întâmplat ieri la protestul opoziției este un act iresponsabil, pe care opinia publică trebuie să-l cunoască, la fel cum trebuie să cunoască neîntârziat rezultatele anchetei privind acest act deosebit de grav, care ar fi putut duce la o situație tragică", scrie în comunicatul emis de PDM

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu