PDM CONDAMNĂ actul criminal privind tentativa de asasinat la adresa lui Vlad Plahotniuc

Embed:

Partidul Democrat din Moldova a luat act de informațiile furnizate de instituțiile de drept din Republica Moldova și Ucraina, în privința unei tentative de asasinat la adresa președintelui partidului, Vlad Plahotniuc

"Condamnăm cu fermitate acest act criminal și așteptăm ca instituțiile de drept să-și facă în continuare datoria cu profesionalism și să-i depisteze pe toți cei implicați, inclusiv pe cei care au comandat asasinatul.

La această etapă ne vom abține de la a comenta speculațiile în privința scopului celor care au pus la cale acest atentat. Urmărim însă cu multă atenție comunicările oficiale ale autorităților din cele doua țări și evoluția investigației în acest caz", se menţionează într+un comunicat emis de Serviciul de presă al PDM.

PUBLIKA.MD aminteşte că tentativa de asasinare a preşedintelui Partidului Democrat din Moldova, Vlad Plahotniuc, a fost dejucată de către poliţiştii şi procurorii din ţara noastră împreună cu organele de drept din Ucraina. 

Opt persoane au fost reţinute la Chişinău, iar alte nouă, în ţara vecină. Poliţiştii au publicat imaginile video, surprinse în momentul în care se punea la cale asasinarea, dar şi imaginile de la reţinerea infractorilor.

Citeşte şi: DETALII! Cum se pregătea asasinarea lui Vlad Plahotniuc. Cursul evenimentelor (VIDEO)


loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu