PDM: Alianța PSRM-ACUM și guvernul acesteia distrug toate inițiativele lansate de guvernarea PDM pentru oameni

Alianța PSRM-ACUM distrug toate inițiativele lansate de PDM, fără să ofere ceva în schimb. Într-o postare pe Facebook, PDM scrie că noua guvernare "a dat cu piciorul în dorința sutelor de mii de oameni din sate de a avea drumuri bune, i-a condamnat la viață în durere și stingere lentă pe moldovenii care din lipsă de bani sau de doctori în localități nu au acces la asistență medicală".

"În goana după răzbunare, alianța PSRM-ACUM și guvernul acesteia distrug toate inițiativele bune lansate de guvernarea PDM pentru oameni, fără să ofere ceva în schimb. 
Noul guvern, care are la bază o declarație politică în loc de program de activitate, a dat cu piciorul în dorința sutelor de mii de oameni din sate de a avea drumuri bune, i-a condamnat la viață în durere și stingere lentă pe moldovenii care din lipsă de bani sau de doctori în localități nu au acces la asistență medicală.

Guvernanții continuă războiul cu propriul popor, lipsind tinerele familii de cutia cadou oferită la nașterea bebelușilor, în cadrul programului "O nouă viață". Din acțiunile de până acum, se vede că prioritățile celor din PSRM-ACUM sunt plasarea propriilor cumetri și nași în fotolii, nu rezolvarea problemelor oamenilor. De asta refuză în permanență să pună în discuție proiectele PDM, ca, pe lângă cutia pentru nou-născuți, să fie majorată indemnizația unică la nașterea copiilor până la 10 mii de lei și acordarea suplimentară a unui ajutor lunar de 200 de lei pentru fiecare copil, până la împlinirea vârstei de 18 ani", scrie PDM pe Facebook.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu