PDM a sesizat CEC despre faptul că, în mai multe secții de votare, reprezentanții unui ONG fac presiuni asupra membrilor Birourilor Electorale

Partidul Democrat din Moldova a sesizat Comisia Electorală Centrală despre faptul că, în mai multe secții de votare, reprezentanții unui ONG fac presiuni asupra membrilor Birourilor Electorale Centrale ca să nu dea și buletinele de vot pentru referendum, împreună cu cele privind votul pentru alegerile parlamentare.

"Mai mulți cetățeni ne-au sesizat că la secția de votare au fost întrebați de membrii secției dacă să le dea și buletinele de vot pentru referendum sau nu, lucrul pe care îl consideram inacceptabil. Reprezentanții noștri în secțiile de votare respective ne-au comunicat că acest lucru a fost generat de presiunile pe care reprezentanții unui ONG le fac asupra președinților secțiilor de votare", se menţionează în comunicatul de presă al PDM.

Pe acest subiect Partidul Democrat a sesizat și observatorii internaționali, acreditați pentru monitorizarea alegerilor din 24 februarie 2019.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu