PDM a marcat Ziua Victoriei și Ziua Europei cu mesajul pace și prosperitate pentru Moldova

Embed:

PDM marchează astăzi Ziua Victoriei și Ziua Europei. În acest context, echipa PDM a organizat o zi specială, plină de evenimente dedicate tuturor moldovenilor, cu ocazia zilei de 9 mai.

Pace și prosperitate pentru Moldova a fost mesajul principal pe care democrații l-au transmis la această dublă sărbătoare.

Ziua a început prin a aduce un omagiu eroilor căzuți în luptă în cel de-al Doilea Război Mondial, precum și mulțumiri veteranilor pentru tot ceea ce au făcut pentru țara noastră. Liderii democrați au mers apoi împreună cu veteranii la cantina organizată special pentru a servi acestora un terci ostășesc.

Împreună cu cei câteva mii de cetățeni veniți la sărbătoarea din scuarul Catedralei Mitropolitane, democrații s-au bucurat de toate momentele din cadrul evenimentului: onorul muzicii militare, parada ecvestră a Cavaleriei Brigăzii de patrulare a INP al IGP, reprezentația fanfarei militare, jocuri pentru copii, muzică, dansuri și multe alte surprize oferite celor prezenți la eveniment.

Totodată, reprezentanții Partidului Democrat, deputați, lideri raionali, aleși locali, au fost prezenți la evenimentele de sărbătorire a zilei de 9 mai organizate în toată țara.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu