PDM a făcut totalurile campaniei electorale (VIDEO)

Embed:

PDM a făcut astăzi totalurile campaniei electorale. În cadrul unui briefing de presă, președintele PDM, Pavel Filip a enumerat realizările partidului. 

"Noi – avem realizările concrete pe care le-am făcut deja: am construit Drumuri Bune, am majorat pensii și salarii, am reparat grădinițe și școli, am procurat ambulanțe, am ajutat tineri să-și cumpere Prima Casă, le-am oferit pensionarilor câte 600 de lei de sărbători. Sunt rezultate prin care am demonstrat că noi știm cum și putem aduce proiecte pentru oameni.Primarii democrați, cu suportul Guvernului pe care am avut onoarea să-l conduc, au reparat grădinițe, școli, puncte medicale. Și doar democrații au majorat salariile, au majorat pensiile și au dat pensionarilor câte 600 de lei de Crăciun și de Paște", a declarat Pavel Filip.

Filip mai susține că rezultatele actualei campanii electorale nu au depins doar de realizările partidului, dar și de eșecurile actualei guvernări, eșecuri pe care oamenii le-au văzut și și-au făcut concluziile.

"Anul acesta, ne-au ajutat în campanie nu doar realizările noastre, ci și eșecurile monumentale ale noii guvernări. Oamenii au avut ocazia să vadă acest contrast evident între guvernarea PDM și guvernarea actuală și eu sunt sigur că și-au făcut concluziile: doar aleșii locali ai PDM au adus realizări concrete pentru cetățeni: au reparat drumuri, au iluminat străzi și au construit apeducte", a mai spus Pavel Filip.

Totodată, Pavel Filip se arată încrezător că PDM va avea un rezultate bun la alegeri, iar asta pentru candidații din partea partidului știu problemele cetățenilor și ale comunităților.

"Partidul Democrat a înaintat la aceste alegeri 650 de candidați la funcția de primar și mii de candidați la funcția de consilier local și raional. În aceste câteva luni echipele Partidului Democrat au mers în toate raioanele țării, am fost în fiecare localitate și am discutat cu mii de oameni. Deși PDM a trecut printr-o criză, partidul și fracțiunea au rămas integre, pentru că avem structuri în teritoriu, avem oameni extraordinari în comunitățile locale, respectați de locuitori pentru că în ultimii ani au adus, împreună cu echipa PDM, investiții în localități. Suntem încrezători că vom avea un rezultat bun la alegeri deoarece știm că toți candidații PDM sunt oameni de calitate, buni gospodari, profesioniști. Ei știu problemele cetățenilor, ale comunităților și, spre deosebire de alții, democrații cunosc și soluțiile pentru a face viața oamenilor mai bună", a spus Pavel Filip.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu