PCRM va părăsi sala de şedinţe a Legislativului dacă presa va fi dată afară

"PCRM va părăsi sala de şedinţe a Legislativului dacă presa va fi dată afară" . Declaraţia a fost făcută de deputatul PCRM, Anatol Zagorodnâi, înainte de şedinţa Legislativului, de astăzi, 14 aprilie.

Anatol Zagorodnâi mai afirmă că după ce vor părăsi sala, toată fracţiunea comunistă va organiza o conferinţă de presă în care se va pronunţa asupra evenimentelor din 7 aprilie.

Deputatul PCRM susţine că decizia AIE de-a audia rapoartele cu uşile închise demonstrează că Alianţa se teme de acele adevăruri care vor răsuna în sala de şedinţe a Parlamentului.

Menţionăm că Legislativul va audia astăzi, 14 aprilie, conducerea structurilor de forţă despre stadiul anchetei în dosarul 7 aprilie 2009. Rapoarte în acest sens vor prezenta procurorul general, directorul SIS şi ministrul Afacerilor Interne. Decizia privind desfăşurarea şedinţei speciale a fost luată de către reprezentanţii Alianţei pentru Integrarea Europeană, dar ea urmează să fie confirmată şi de Biroul Permanent al Legislativului. Deputaţii din Alianţă spun că vor să ştie la ce etapă este ancheta.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu