PCCOCS: Un consilier local din Crihana Veche, reţinut pentru trafic de droguri în proporţii deosebit de mari

Embed:

Un consilier local din satul Crihana Veche a fost reţinut de procurorii PCCOCS. Bărbatul, împreună cu un amic, sunt suspectate de trafic de droguri în proporţii deosebit de mari. 

În urma perchezițiilor au fost depistate și ridicate 17 tufe de plante de cânepă cultivată și 7 containere din plastic pline cu cânepă uscată și prelucrată cu o cantitate totală de aproximativ 40 kg.

Urmărirea penală pe caz a fost începută în luna ianuarie 2017.

Plantele de cânepă într-o seră improvizată, amplasată în propria grădină.

Procurorii au înaintat demersuri pentru aplicarea arestului preventiv pe un termen de 30 de zile pe numele celor doi reţinuţi.

Investigaţiile continuă pentru a identifica și trage la răspundere penală pe toate persoanelor implicate în schema infracţională.

Totodată, mai multe persoane au fost anunțate în căutare, în vederea stabilirii locului aflării și reținerii acestora.

Dacă vor fi găsite vinovate, persoanele reținute riscă o pedeapsă cu închisoare pe un termen de până la 15 ani.

Aceste rețineri sunt o continuitatea a acțiunilor întreprinse de către PCCOCS în raioanele de sud ale țării, într-un dosar deschis pentru trafic de droguri în proporţii deosebit de mari, anterior fiind efectuate un șir de percheziții, soldate cu depistarea mai multor sere improvizate în care se cultivau plante de cânepă și cu reținerea mai multor persoane implicate.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu