Pavel Voronin şi Stanislav Reniţă sunt gata să-şi sfâşie adversarii de la Gala KOK de la Vilnius

Embed:

Pavel Voronin face ultimele pregătiri pentru lupta din cadrul galei KOK Heros Siries de la Vilnius. Sportivul moldovean va lupta cu Serghei Masloboev din Lituania.

Voronin şi-a avertizat adversarul înainte de marele duel: "Suntem pregătiţi pentru ca să arătăm lupte frumoase. Vom reprezenta Moldova la cel mai înalt nivel. Ce pot să mai spun, Serghei aşteaptă-mă, sigur nu îţi va fi uşor."

Stanislav Reniţă este al doilea luptător din Moldova care va reprezenta ţara noastră la Gala KOK de la Vilnius. Sportivul originar din oraşul Basarabeasca se va duela cu un alt lituanian cunoscut, Deividas Danyla.

"Pot să-i spun lui Davidas că va învinge cel mai puternic şi trebuie să arătăm o luptă frumoasă. Să nu creadă că mă va doborî uşor. Va fi o luptă grea şi va învinge cel mai bun, dar eu o să fac tot posibilul să fiu eu câştigătorul", a enunţat Reninţă. 

Luptătorii moldoveni fac ultimele pregătiri pentru competiţie în aer liber, iar la sfârşitul săptămânii vor face deplasarea în capitala Lituaniei.

Gala KOK Heros Series va avea loc pe 15 noiembrie, cu începere de la ora 19-00. La turneul de la Vilnius vor avea loc 12 lupte.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu