Pavel Pocatilov a cucerit medalia de aur la Mondialele din Rusia

Luptătorul moldovean de arte marţiale mixte Pavel Pocatilov a devenit pentru a treia oară campion mondial în genul de lupte pankration. Sportivul în vârstă de 30 de ani a cucerit medalia de aur la competiţia ce s-a desfășurat la Soci, în Federația Rusă.

Pocatilov a triumfat în categoria de greutate de până la 84 de kilograme şi i-a învins succesiv adversari din Kîrgîzstan, Federația Rusă şi Kazahstan.

"Făcând cunoştinţă cu cine m-am luptat, am văzut cum ei se luptă. Într-adevăr sunt băieţi de nivel înalt. Totuşi, am câştigat! Am luat puncte, i-am bătut, am scos victoria mea, înseamnă că eram mai bine pregătit", a spus luptătorul de MMA, Pavel Pocatilov.

"Cheia succesului lui Pavel a fost experienţa, a ştiut cum să joace norocul, deoarece este participant la mai multe turnee, campionate internaţionale", a spus antrenorul Ion Gheorghiu.

Pe lângă cariera sportivă, Pocatilov are şi alte activităţi. El va exercita funcţia de supervizor al turneului de lupte în cuşcă "Eagles Fighting Championship - 7". Evenimentul va avea loc la Sala Polivalentă din Chişinău sâmbătă, 4 noiembrie.

"Sunt nişte lupte mult aşteptate. Mă refer la acea luptă pentru titlu. De un an aşteptăm această luptă. Ce va fi, cum va fi? Sunt foarte multe vorbe şi discuţii", a spus luptătorul de MMA, Sergiu Pocatilov.

În cadrul competiţiei "Eagles Fighting Championship - 7"sunt programate 12 confruntări.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu