Pavel Grigorciuc, beat criță la IP Rîșcani! Ar fi fost bocănit de colegii de păhar (VIDEO)

Embed:

Activistul Partidului ”Casa noastră - Moldova”, Pavel Grigorciuc a fost luat la pumni de colegii de păhar, scrie today.md.

Procesul de victimizare a activistului Pavel Grigorciuc se pare că a devenit mult mai stupidă decât era la început, mai ales după ce astăzi Grigore Petrenco a ieșit într-o conferință de presă și a declarat că acesta ar fi fost bătut de poliție deoarece s-ar fi interesat despre cazul lui Platon, încercând să-l reprezinte ca pe o victimă. 

Imaginile video cu momentul când Grigorciuc a fost adus la inspectorat au intrat în posesia redacției Today.MD, iar din ele se poate destinge clar comportamentul și starea în care se afla activistul.

Incidentul a avut loc duminică noaptea, în jurul orei 23:00, când la Inspectoratul de Poliție al Sectorului Rîșcani a parvenit un apel la serviciul 902 despre faptul că într-un apartament a unui bloc de locuit de pe strada Studenţilor 7/7 se aude gălăgie.

La faţa locului s-a deplasat un echipaj BRO care au discutat cu persoanele din acel apartament și le-au făcut observație. Câteva ore mai târziu, la ora 01:00, la serviciul 902 a mai parvenit un apel telefonic din partea unei persoane care a anunțat că pe aceeași adresă s-a iscat un conflict între persoanele care consumau alcool în acel apartament.

Potrivit poliției din sectorul Rîșcani la fața locului a fost depistat Pavel Grigorciuc în stare de ebrietate și bătut. Acesta ar fi fost bătut de către prietenii săi cu care consumat alcool și că aceștia l-au scos desculț din apartament.

Când i-a văzut pe oamenii legii, Grigorciuc a avut un comportament violent, iar polițiștii l-au somat să se calmeze, însă au fost nevoiți într-un final să aplice mijloacele speciale și să-l escorteze la IP Rîșcani unde a fost solicitată o ambulanță pentru ai acorda ajutor medical.

Cazul lui Grigorciuc este documentat pe registrul nr. 2 de la IP Rîşcani pentru contravenții prevăzute de art. 336, 354 și 357 CCRM.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu