Pavel Filip va candida la funcția de președinte al PDM

Embed:

Pavel Filip va candida la preşedinţia PDM. Declaraţia a fost făcută de către democrat pe pagina sa de Facebook. Filip scrie că se simte responsabil față de oameni, iar oamenii PDM sunt mobilizați și gata de luptă.

"Energia și încrederea membrilor și susținătorilor noștri pe care am văzut-o în ultimele luni m-au făcut să decid să candidez la funcția de președinte al #PDM. Mă simt responsabil în fața oamenilor pentru faptul că, în ciuda situației în care am ajuns, membrii noștri sunt și mai mobilizați, muncesc și sunt gata de luptă. Partidul Democrat din Moldova este un partid puternic și cred că acești oameni merită să facă parte dintr-o echipă politică de care să fie mândri. Și sunt sigur că așa va fi", a scris Pavel Filip pe pagina sa de Facebook.

CITEȘTE ȘI: Vlad Plahotniuc renunță la funcția de președinte al Partidului Democrat din Moldova

Totodată, Filip a mai menționat și faptul că PDM va avea candidat la Chișinău și Nisporeni. Este vorba despre Veaceslav Nedelea, care va candida pe circumscripția 33 din Capitală și democratul Verdeș Ghenadie, care va merge la Nisporeni.

"Mult succes colegului nostru Veaceslav Nedelea, care va candida în octombrie pe circumscripția 33, Chișinău. La Nisporeni va merge Verdes Ghenadie, iar pentru restul circumscripțiilor vom decide curând. De asemenea, Partidul Democrat din Moldova va avea un candidat și pentru primăria Chișinău", a scris Pavel Filip.

 

 

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu