Pavel Filip: Un stat se poate dezvolta atunci când este fundamentat pe instituţii puternice

“Numărul angajaţilor din administraţia publică centrală se va reduce şi vor ramâne să activeze mai puţine persoane, astfel vor creşte şi salariile pentru funcţionarii care muncesc în ministere”, a declarat primul ministru Pavel Filip, după conferinţa de presă săptămânală a Partidului Democrat.

Astăzi, prim-ministru Pavel Filip, a venit cu mai multe solicitări şi subiecte la şedinţa săptămânală organizată de PDM. La şedinţă s-a discutat despre  legile care au fost aprobate de către Parlament la sfârşitul sesiunii şi care au fost transmise preşedintelui. În urma analizării solicitărilor, preşedintele ţării nu a promulgat legile şi au fost întors înapoi parlamentului.

În cadrul briefingului organizat după şedința săptămânală a formațiunii Partidului Democrat, Pavel Filip a declarat că "Un stat se poate dezvolta atunci când este fundamental pe instituţii puternice, iar reforma casei naţionale de asigurări sociale şi celelalte agenţii este foarte importantă pentru a creea instituţii puternice ale statului. Astăzi din cei 2053 angajaţi în administraţia publică centrală, vor rămâne să activeze în continuare 1158 persoane, astfel vor creşte şi salariile pentru funcţionarii ce muncesc în ministere”.

 

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu