Pavel Filip: Traseul Chişinău-Ungheni va fi reparat. Oamenii trebuie să meargă pe drum de calitate

Embed:

Lucrările de pe traseul Chişinău-Ungheni sunt în întârziere, iar premierul Pavel Filip se arată îndignat de această situaţie. Tot el, a scris într-o postare că oamenii vor să meargă pe drum de calitate, iar Ministerul Economiei și Administrației de Stat a Drumurilor, are doar două zile pentru a discuta cu firma care face lucrările.

Premierul a mai scris că aceştia ar trebui să ia o decizie și să spună deschis dacă porțiunea va fi finalizată în termen.

"Am dat termen 2 zile Ministerului Economiei și Administrației de Stat a Drumurilor, să discute cu firma care face lucrările pe traseul Chișinău-Ungheni, să ia o decizie și să spună deschis dacă porțiunea va fi finalizată în termen. Pe oameni nu îi interesează motivele pentru care lucrările întârzie, nu îi interesează că această firmă plătește din 2016 penalități de 360 mii de euro, oamenii vor să meargă pe drum de calitate. Și noi avem o responsabilitate în fața cetățenilor. Dacă această companie nu își poate onora obligațiile, noi vom găsi soluții. Cu sau fără ei, drumul va fi reparat", a scris pe pagina sa de facebook, premierul Pavel Filip.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu