Pavel Filip: Și în acest an venim în sprijinul agricultorilor. Vor putea obține subvenții în valoare de circa 900 de milioane de lei

Embed:

Agricultorii pot depune începând de astăzi dosarele de subvenţionare pentru anul 2019 la Agenţia de Intervenţie şi Plăţi în Agricultură. Cererile pot fi depuse până pe 31 octombrie. În context, prim-ministul Pavel Filip a venit cu unele declaraţii pe pagina sa de facebook.

"Și în acest an venim în sprijinul agricultorilor. Aceștia vor putea obține subvenții în valoare de circa 900 de milioane de lei. 45 de milioane sunt subvenții în avans. De astăzi, fermierii pot depune dosarele pentru a beneficia de acest ajutor financiar din partea statului. Ne dorim o agricultură modernă, iar banii acordați să fie investiți cât mai eficient", a scris prim-ministrul Pavel Filip. 

PUBLIKA.MD aminteşte că anul trecut au fost depuse peste 7400 de cereri de subvenţionare. Ca urmare, în sectorul agroindustrial au fost investiţi peste şase miliarde de lei, cu 15 la sută mai mult decât investiţiile din 2017.

CITEŞTE ŞI: AIPA, ÎN AŞTEPTAREA DOSARELOR. Fermierii pot depune cereri de obţinere a subvenţiilor

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu