Pavel Filip: Prin aprobarea mecanismului de finanțare, Republica Moldova a ales un drum european

Astăzi, în cadrul ședinței Guvernului Republicii Moldova, premierul Pavel Filip a felicitat toți membrii cabinetului de miniștri, cu ocazia aprobării mecanismului de finanțare.

 

"Vreau să vă felicit pe toți cu aprobarea mecanismului de finanțare. Acest lucru ne dă notă faptului că Republica Moldova a ales drumul european. Valorile europene sunt mai presus decât disputele politice. Ceea ce am făcut până acum dă roade. Până la primirea primei tranșe mai avem de muncit. Rog toți colegii să fie implicati ca să facem față, așa cum am făcut mereu."

De asemenea, premierul a menționat și faptul că unele fețe politice au recurs la un șir de acțiuni pentru a stopa microfinanțarea din partea UE.

"Cu părere de rău, mulți politiceni au mers la Bruxelless pentru a convinge parlamentarii să nu transfere acești bani Republicii Moldova. Sper în continuare ca toți să aibă o gândire rațională și să manifeste grijă pentru cetățenii noștri. Acești bani nu vin pentru guvern, ci pentru cetățeni, banii se vor regăsi în implementarea reformelor."

 

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu