Pavel Filip: Pe lângă furnizorii iresponsabili de telefonie mobilă și internet, avem instituții ale statului care nu-și fac meseria

Astăzi, în cadrul ședinței Guvernului, premierul Pavel Filip a vorbit  despre defecțiunile și calitatea îndoielnică a unor servicii de la noi din țară, lucru care provoacă mari nemulțumiri în rândul populației, și anume, calitatea acoperirii cu servicii de telefonie mobilă, în special de Internet, furnizate și promovate cu atâta patos de companii.

"M-am adresat de câteva ori și am solicitat explicații de la ANRCET. Și pentru că zilele trecute am primit un răspuns formal, mai ridic încă o dată această problemă. Eu persoanal mă confrunt cu multe probleme, atunci când cade rețeaua, când mă deplasez prin Republică. Avem o instituție care se numește ANRCET și care are obligația să supravegheze, să monitorizeze cum se respectă condițiile licenței. Au spus că mai au nevoie de a forma grupuri de lucru, să examineze. Ei au uitat că eu am fost responsabil de acest domeniu 5 ani de zile și cunosc cu lux de amănunte ceea ce se întâmplă acolo. Pe lângă furnizori iresponsabili, avem instituții ale statului care nu-și fac meseria. Acoperirea trebuie să fie conform licenței, pe drumurile naționale și de aceea sugerez celor de la agenție să se ridice din fotolii si să-și indeplinească obligațiunile, astfel încât oamenii să fie siguri ca au servicii calitative. Trebuie să-și respecte obligațiunile de serviciu. Rog să nu mai veniți cu răspunsuri formale, dar să luați măsuri."

Mai mulți utilizatori de internet se plâng pe rețelele de socializare că nu funcționează corespunzător serviciile.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu