Pavel Filip: PDM a rezistat fără Vlad Plahotniuc, iar Blocul ACUM, nu. Plahotniuc e în capul vostru şi vă sugerez să îl scoateţi

Preşedintele PDM Pavel Filip este de părerea că Blocul ACUM a pierdut puterea pe care atât de mult şi-o dorea, pentru că odată cu plecarea lui Vlad Plahotniuc din ţară Blocul nu a mai avut un mesaj coerent. Politicienii ACUM nu au făcut faţă provocărilor, ajungând la guvernare. 

"Aţi partajat CNA şi Procuratura. Aţi organizat doar concursuri trucate, dacă nu câştigă cine trebuie, se anulează concursul. Presiunea oamenilor ştiu că este mare, înţeleg de ce aţi decis să plecaţi. Doriţi să reveniţi în stradă, acolo unde vă simţiţi bine. Nu aţi realizat nimic la Guvern pentru că de vină, în viziunea voastră, este PDM. Fals! 

Ați avut toată puterea, toate instituțiile, ați dat afară pe cine ați vrut, ați numit pe cine ați vrut, ați avut tot Guvernul și majoritate în Parlament. Ați rămas însă captivi propriilor frustrări și fantomelor trecutului.

Nu puteți exista fără Vlad Plahotniuc. Plahotniuc v-a ajutat să veniți la guvernare și fără el sunteți pierduți. Partidul Democrat a rezistat fără Plahotniuc, Blocul ACUM însă și-a pierdut sensul existenței de când acesta a plecat. Vlad Plahotniuc e în capul vostru și vă recomand să vi-l scoateți din cap", a declarat Filip. 

loading...

Lasă un comentariu