Pavel Filip: Noi trebuie să ne facem datoria, oamenii nu ar trebui să sufere din cauza show-urilor politice (VIDEO)

Premierul Pavel Filip îndeamnă angajații instituțiilor de stat să acționeze în conformitate cu legea. Despre aceasta Filip a vorbit astăzi în cadrul debutului ședinței pentru situații excepționale, care a avut loc la Guvern. 

"Din punctul meu de vedere este important să asigurăm așa cum vă spuneam și anterior funcționarea instituțiilor și să avem un guvern în exercițiu și buna desfășurarea a activităților curente. Deși avem parcă un grup de oameni care sau numit în diferite funcții fară să aibă temei, în cazul când se întâmplă ceva sau apare o situație de criză, aceste persoane nuși vor asuma responsabilitatea. Ne place sau nu, noi trebuie să respectăm legea și în primul rând constituția Republicii Moldova, dacă am pleca de la posturile noastre ar însemna în primul rând să încălcăm legea. De aceea noi trebuie să ne facem datoria acolo unde suntem până va fi identificată o soluție.

Știu că în adresa mea, a Guvernului, s-au adunat multe procese verbale ale evaluărilor consecințelor ploilor ambundente din ultima perioadă, în unele raioane evaluările încă continuă, însă oamenii nu ar trebui să sufere din cauza show-urilor de pe scena politică", a declarat Pavel Filip.

CITEȘTE ȘI: Localitățile care au avut de suferit în urma precipitațiilor abundente vor primi ajutor din partea Guvernului (VIDEO)

Lasă un comentariu