Pavel Filip: Mizăm pe sprijinul Bucureștiului pentru a menține țara noastră pe drumul integrării europene

Partidul Democrat din Moldova mizează pe sprijinul Bucureștiului pentru a menține Republica Moldova pe drumul integării Europene. Aceasta în contexul în care actuala guvernare deturnează vectorul extern al țării. Despre acest lucru a scris Pavel Filip pe pagina sa de Facebook. Președintele PDM se află într-o vizită de lucru la București, împreună cu Secretarul General al PDM Alexandru Jizdan.

"În contextul în care la Chișinău, prin acțiunile sale, noua guvernare îndepărtează zilnic Republica Moldova de Uniunea Europeană și România și deturnează vectorul extern al țării, mizăm pe sprijinul Bucureștiului pentru a menține țara noastră pe drumul integrării europene.

Am discutat astăzi, la București, despre situația politică din țara noastră, cu ministrul Finanțelor Publice și președinte executiv al PSD Eugen Teodorovici, ministrul interimar al Afacerilor Interne și Secretarul General PSD Mihai Fifor, senatorul și președintele Consiliului Național PSD Ionuț Vulpescu și Secretarul Internațional al partidului Victor Boștinaru.

Împreună cu Secretarul General al PDM Alexandru Jizdan, într-o vizită de 2 zile la București, participăm la Forumul Regional organizat de Partidul Social Democrat", a scris Pavel Filip pe pagina sa de Facebook.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu