PAVEL FILIP, MINȚIT DE ANRCETI. Agenția nici n-a încercat să rezolve problema semnalului slab la telefon

Embed:

Premierul Pavel Filip susţine că adminsitraţia Agenției Naționale pentru Reglementare în Comunicații Electronice și Tehnologia Informației l-a mințit.

Şeful Guvernului susţine că reprezentanții instituţiei i-au trimis o scrisoare prin care l-au anunţat că au monitorizat activitatea operatorilor de telefonie mobilă pentru a stabili de ce în anumite zone ale țării sunt probleme cu rețeaua. Potrivit lui Pavel Filip, acest lucru nu s-a întâmplat însă, deoarece instituția nu dispune de echipamentul necesar. Indignat de această situaţie, premierul a cerut să fie creată o comisie de anchetă.

"Eu vreau în urma anchetei să văd pe toți cei care au fost implicați și cel puțin mint, să poartă răspundere pentru acest lucru. Să scrieți minciuni, cel puțin, nu face față unei agenții. Nu stați comod în fotoliile de la agenție și vă bazați pe rapoartele prezentate de către operatori. Eu personal pot să vă arăt drumurile pe care cade rețeaua și nu este legătură."

Săptămâna trecută, Pavel Filip a declarat că nu are semnal la telefon în special când se deplasează în teritoriu și le-a cerut responsabililor să intervină pentru a soluționa aceste probleme.

La ședința de astăzi a Guvernului, a fost aprobată cererea de demisie a directorului ANRCETI, Grigore Varanița, căruia i-a expirat mandatul. Solicitarea fostului şef al instituţiei nu are nicio legătură cu situaţia sesizată de premierul Pavel Filip.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu