Pavel Filip: Mi-aș fi dorit o opoziție mai puternică, incisivă și politicieni profesioniști

O opoziție mai puternică și incisivă, politicieni mai profesioniști. Asta și-ar fi dorit premierul Pavel Filip de la opoziție în cei trei ani de guvernare, dar, din păcate, nu a avut parte de astfel de privilegii. Acest lucru a fost evidențiat de prim-ministru în cadrul raportului de activitate a guvernului timp de trei ani de zile. 

"În același timp, ca prim-ministru mi-aș fi dorit o opoziție mai puternică și incisivă, care să ne solicite mai mult și să ne provoace la exerciții mai sofisticate, mi-aș fi dorit niște politicieni profesioniști în opoziție, care să vină cu idei și soluții, să ne critice și să demonstreze că au soluții mai bune.

N-am avut parte de așa ceva, trei ani de zile nu am avut opoziție. Nu știu dacă ar trebui să ne bucurăm sau nu. Poate că acest lucru ne-a ușurat nouă munca și le-a ușurat-o și oamenilor.

Pentru că oamenii pot să facă diferența între fapte și vorbe. Oamenii se lasă duși de emoții, dar știu să discearnă între cei care promit să distrugă și cei care au construit și promit să construiască în continuare. Oamenii pricep atunci când există o echipă puternică, ce poate să muncească sau atunci când există politicieni care se pricep doar la condus conferințe de presă", a spus premierul Pavel Filip. 

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu