Pavel Filip, MESAJ pentru alianţa PSRM-ACUM: Nu demolați până nu construiți

Embed:
"Nu demolați până nu construiți". Este mesajul fostului premier Pavel Filip pentru alianţa PSRM-ACUM, după ce noua guvernare a închis proiectul social "Un doctor pentru tine". Filip afirmă că acesta şi-a demonstrat eficienţa, iar zeci de mii de oameni au fost consultaţi gratuit de medici.

"Peste 80 de mii de oameni au fost examinaţi în această perioadă. Zeci de oameni au fost salvaţi de la moarte. În cadrul examinărilor, care au fost efectuate, au fost depistate la timp multe maladii, cancerul în primul rând. Şi la aceşti oameni le-a fost salvată viaţa. De aceea nu demolaţi până nu construiţi", a menţionat Pavel Filip.

De asemenea, preşedintele interimar al PDM mai spune că actuala guvernare ia decizii politice şi în cazul altor proiecte sociale demarate de Guvernul precedent.

"Am văzut că au fost făcute declaraţii pripite despre programul 'Drumui bune', despre multe altele proiecte, care ulterior au fost oprite pentru că au început a veni reacţiile deja din interiorul ministerelor. Care au o altă părere decât doar cea politică care a fost instaurată până acum în ţară", a explicat Filip.

Mai mulţi moldoveni şi-au exprimat dezamăgirea după ce noua coaliţie a început să oprească implementarea programelor sociale. Oamenii spun că proiectele iniţiate de PDM şi Guvernul Filip cum ar fi: "Un doctor pentru tine", "Drumuri bune" şi "Prima Casă" trebuie să continue. Şi asta pentru că infrastructura modernă, educaţia şi asigurarea unor servicii medicale de calitate trebuie să fie o prioritate pentru toate guvernările.
loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu