Pavel Filip le mulţumeşte militarilor pentru modul în care s-au implicat şi au lucrat toată noaptea la scoaterea din zăpadă a şoferilor

Noaptea trecută peste 80 de militari din cinci unități au sărit în ajutorul şoferilor blocaţi. Ostaşii Armatei Naționale, salvatorii, carabinierii și polițiștii au muncit necontenit noaptea trecută pe drumurile afectate de ninsori, aceştia au reuşit să ajute 42 de mașini de pe drumurile care duc spre Bălţi, Leuşeni şi Orhei. Premierul Pavel Filip le mulţumeşte pentru modul în care aceştia au muncit noaptea trecută pentru ca astăzi să se circule în condiții de cât mai mare siguranță pe drumurile naționale. 

"Angajații de la drumuri, salvatorii, militarii și polițiștii, au lucrat toată noaptea, au ajutat un număr impresionant de oameni, de șoferi blocați. Au muncit pentru ca astăzi să se circule în condiții de cât mai mare siguranță pe drumurile naționale. Le sunt recunoscător pentru modul în care s-au implicat și pentru munca depusă. Mulțumesc, de asemenea, autorităților locale, inclusiv primăriei Chișinău, pentru bună colaborare avută în acesta acțiune", a scris Pavel Filip pe o reţea de socializare. 

PUBLIKA.MD reaminteşte că mobilizarea în centrul şi sudul ţării a fost dispusă aseară în cadrul unei şedinţe a celulei de criză condusă de premierul Pavel Filip.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu