Pavel Filip, la Voinova și Sireți: Sunteți oameni gospodari, care țin la localitatea lor, la țara lor și aceste lucruri ne leagă

Premierul Pavel Filip a vizitat satele Voinova și Sireți din raionul Strășeni, unde a inspectat realizarea proiectelor de infrastructură, dar și a felicitat locuitorii cu ocazia Hramului localităților. În satul Voinova, la data de 22 mai, a fost inaugurată Casa de Cultură, pentru reparația căreia a fost alocat 1 milion de lei, dar și Oficiul Medicilor de Familie, pentru renovarea căruia din buget au fost distribuite 700 de mii de lei.
 
Locuitorii din Voinova se bucură acum și de iluminatul stradal, costul proiectului fiind estimat la 560 de mii de lei. Sunt în toi și lucrările de reparație a drumului Strășeni-Voinova. În acest an, pentru renovarea acestuia  au fost alocate 12 milioane de lei. În total, vor fi reabilitați 21 de km de drum. Proiectul valorează 75 de milioane de lei.
 
"M-am bucurat să văd că o parte din proiectele despre care vorbeam la începutul acestui an sunt deja realizate. Eu nu am uitat și despre celelalte proiecte importante, precum gazificarea, reparația altor porțiuni de drumuri în localitate. Banii sunt incluși în buget și, imediat cum se termină procedurile de licitații, lucrările vor demara", a spus Pavel Filip.
 
Și locuitorii satului Sireți au avut motiv de bucurie. În localitate au fost finalizate lucrările de reparație la Casa de Cultură, care au costat circa 350 de mii de lei. Totodată, urmează să fie reparate liceul, 2 grădinițe, dar și unele porțiuni de drum din localitate.

"Am alocat 2,5 milioane de lei pentru renovarea mai multor drumuri în cadrul proiectului Drumuri Bune 2. Licitațiile s-au încheiat și sper că în curând vor apărea utilajele și drumarii în localitatea dumneavoastră", a menționat Pavel Filip.
 
Premierul a precizat că toate aceste proiecte vor fi duse la bun sfârșit cu eforturi comune:

"Vă mulțumesc pentru ceea ce faceți pentru localitatea dumneavoastră.
Sunteți oameni gospodari, care țin la localitatea lor, la țara lor și aceste lucruri ne leagă".
loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu