Pavel Filip la EuroDicţionar: În fruntea Guvernului nu am avut planurile A şi B, ci unul singur numit PARCURSUL EUROPEAN

Embed:

În fruntea Guvernului nu a avut planurile A şi B, ci unul singur numit parcursul european. Declaraţia a fost făcută de premierul Pavel Filip, în cadrul emisiunii Eurodicţionar.

Acesta a mai vorbit despre faptul că adevărată apropierea de familia europeană este prin schimbarea lucrurilor din interiorul ţării.

"Această direcţie Pro Moldova cu care a venit Partidul Democrat poate este cel mai pro european pe care îl putea să îl facă o formaţiune politică în Republica Moldova. Pentru că noi ne-am confruntat în trecut cu cei care s-au declarat pro europeni şi sub drapelul Uniunii Europene. Au comis fraude şi multe lucruri urâte în Republica Moldova care apoi ne-au îndepărtat pe perioadă de Uniunea Europeană", a spus premierul.

Pavel Filip a vorbit şi despre consolidarea poporului în jurul unor idealuri comune.

"Parcursul european trebuie menţinut mai departe, dar în acelaşi timp în centrul atenţiei trebuie să fie cetăţeanul Republicii Moldova. Şi iată când noi vom găsi acest echilibru. Când politicienii vor scoate în evidenţă nu lucrurile care dezbină acest popor sau îl scindează în diferite tabere, dar lucrurile care ne unesc pe toţi. Atunci eu cred că Republica Moldova se va mişca foarte repede înainte", a mai comunicat Filip.

În cadrul interviului oficialul a mai menţionat şi faptul că studiile pe care le-a făcut l-au ajutat foarte mult în activitatea de premier.

"Ştiinţele exacte, ştiinţele inginereşti care le-am studiat m-au făcut să am un format oarecare de gândire. Şi atunci nu contează în ce funcţie eşti fie că eşti director de întreprindere sau ministru, sau prim-ministru în principiu formatul gândirii este unul acelaşi. Până acuma chiar şi în dimensiunea politică cred că gândesc inginereşte", a declarat politicianul.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu