Pavel Filip invită toți membrii guvernului și cetățenii țării la deschiderea Târgului de Crăciun din Chișinău

Au mai rămas zile numărate până la deschiderea Târgului de Crăciun din Chișinău. Premierul Pavel Filip a invitat toți cetățenii, dar și membrii Guvernului să fie prezenți sâmbătă, 15 decembrie, ora 18:30 să aprindă împreună luminițele de pe Pomul de Crăciun din cadrul Târgului. Odată cu aprinderea luminițelor va fi dat și startul feeriei de iarnă și magiei de Crăciun. 

"Sâmbătă mergem cu toții la Târgul de Crăciun. Pe această cale invit toți colegii care sunt aici, dar și cei care ne văd și ne ascultă să vină la deschiderea Târcului de Crăciun pe data de 15 decembrie la ora 18:00. Astfel și noi ca după raportul din parlament să avem posibilitatea să ne odihnim la acest Târg de Crăciun. Vă așteptăm pe toți!", a declarat priministrul Pavel Filip.

CITEȘTE ȘI: SURPRIZĂ INEDITĂ! Târgul Acasă de Crăciun va avea COLINDUL lui (VIDEO)

PUBLIKA.MD amintește că și în acest an Guvernul va organiza un Târg de Crăciun. Iarmarocul va fi deschis în perioada 15 decembrie - 15 ianuarie. Pomul de Crăciun în acest an va fi oferit de România, iar o surpriză va fi o roată panoramică cu înălțimea de 20 de metri. 

CITEȘTE ȘI: Surprize pentru cei mici la Târgul de Crăciun din Chișinău. Ce pot face copiii în CASA lui Moș Crăciun (VIDEO)

De asemenea, la cea de a doua ediţie nu va lipsi nici caruselul veneţian, dar şi cel mai mare patinoar din ţară. Pe strada 31 august din Capitală vor fi amenajate mai multe zone de poveste, inclusiv Căsuţa lui Moș Crăciun.

Totodată, în acest an va fi fără cozi la vamă în ajunul sărbătorilor de iarnă. Poliţia de Frontieră și Vama au prezentat modalitatea cum vor funcționa în această perioadă astfel încât oamenii să nu simtă bariere și să nu simtă constrângeri.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu