Pavel Filip, întâmpinat cu plăcinte de locuitorii satului Răscăieții Noi, după ce drumul din sat a fost reparat

Prim-ministrul  Pavel Filip a vizitat astăzi porțiunea de drum din satul Răscăieții Noi, raionul Ştefan Vodă, reabilitată în cadrul programului ”Drumuri bune pentru Moldova”.

Pavel Filip a fost la Răscăieții Noi în aprilie, când au început lucrările la drumul din sat. A promis localnicilor că va reveni când porțiunea va fi gata. Sătenii i-au spus că îl vor aștepta cu plăcinte, așa că astăzi așa au și făcut. Oamenii i-au mulțumit premierului pentru implicare, dar și pentru că drumul spre școală, grădiniță și centru medical este nou. Porțiunea reparată are o lungime de 430 de metri și a costat 910 mii lei.

Localnicii din sat l-au rugat pe premier să se implice și la repararea unei porțiuni de 2 km din drumul de acces spre satul Răscăieți, care ajunge până la Hlinaia, pe malul stâng al Nistrului. Șeful Executivului a spus că porțiunea va fi reabilitată din Fondul Rutier.

Premierul a mai discutat cu oamenii despre proiectele lansate de Guvern, între acestea: reforma pensiilor, reforma sistemului de dizabilități, programul ”Prima Casă”, proiectele legate de infrastructură.

În cadrul programului ”Drumuri Bune”, în raionul Ștefan Vodă urmează a fi reparați 26 km, în valoare de circa 40 milioane de lei. Până în prezent, au fost deja reabilitați 16,1 km.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu