Pavel Filip în dialog cu oamenii din Cimişlia: Guvernarea PDM va demara noi proiecte pentru dezvoltare locală

Caravana Partidului Democrat din Moldova, în frunte cu prim-ministrul, prim-vicepreședinte al PDM, Pavel Filip, a fost miercuri în raioanele Cimișlia și Basarabeasca.

La Cimișlia, Pavel Filip a discutat cu mai mulți oameni de afaceri din raion, despre programul pro-business, amnistia fiscală și reducerea numărului instituțiilor de control, reforme făcute cu scopul de a crea condiții mai bune pentru acest domeniu.

Premierul i-a îndemnat pe cei din business să continue să se dezvolte, iar Partidul Democrat va implementa reforme pentru a-i ajuta.

"Guvernarea PDM a lansat proiecte importante în raioane, așa cum nu au mai fost până acum în Moldova. Raioanele trebuie să primească în viitor și mai multe investiții, iar cetățenii să aibă și mai multe oportunități economice și sociale", a afirmat premierul Filip.

În discuție cu angajații fabricii de confecții din Cimișlia, Pavel Filip a spus că PDM va pune în continuare accent pe crearea de noi locuri de muncă.

"Suntem mulțumiți că s-au deschis locuri de muncă, pentru că avem familii și nu trebuie să plecăm departe de casă ca să le întreținem", i-a spus premierului o angajată a fabricii.

Caravana PDM a vizitat și satele Abaclia și Sadaclia din raionul Basarabeasca. Pentru circumscripția 40, care cuprinde sate din acest raion şi din Cimişlia, candidatul democraților este președintele de onoare al PDM, Dumitru Diacov.

"Eu am un program consultat cu toți primarii din această circumscripție și, reieșind din doleanțele fiecărui primar, am construit programul pentru următorii patru ani. Sigur că problemele colectate sunt diverse: şi drumuri, şi şcoli, şi canalizare, şi apă potabilă, lucruri care necesită a fi realizate în această zonă”, a spus Dumitru Diacov.

Dumitru Diacov a mai afirmat că va deschide un birou al deputatului, unde oamenii vor putea veni cu solicitări și propuneri, astfel încât problemele locuitorilor din Cimișlia și Basarabeasca să fie permanent în vizorului deputatului care îi va reprezenta.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu