Pavel Filip în 2019: Dodon este un trădător, gata să vândă ţara

Embed:

"Eu am auzit o noutate extraordinară azi dimineaţă. Mi-au spus că Dodon împreună cu familia sa pentru prima dată au dormit la ei acasă. Ei au dormit în Ambasada Federaţiei Rusiei ast-noapte. Trădătorul! Trădătorul!

Când noi cu dumneavoastră şi membrii Partidului Socialiştilor dormeau acasă cu familiile şi copiii lor, el şi-a găsit alt adăpost acolo unde se simte sigur, acolo unde se simte confortabil".

Acestea sunt declaraţiile de acum opt luni (iunie 2019) ale preşedintelui PDM Pavel Filip, în timpul unor manifestaţii organizate în Piaţa Marii Adunări Naţionale din Capitală.

Astăzi, se pare că liderul democraţilor nu-l mai consideră trădător pe Igor Dodon, de vreme ce negociază cu el revenirea la putere. 

"Cei care vorbesc în fiecare zi despre patriotism, despre Ştefan cel Mare, sunt cei mai mari trădători. Dvs. aţi fost martori că dlui Plahotniuc i s-a promis marea şi sarea. I s-a promis să se simtă bine ca să vândă ţara. Şi preşedintele Partidului Democrat nu a acceptat acest lucru. Respect, dle preşedinte!", a mai declarat Pavel Filip de pe scenă în PMAN. 

 

 

 

 

loading...

Lasă un comentariu