Pavel Filip îi răspunde Maiei Sandu: Membri de partid ați trimis la Curtea Constituțională, membri de partid au fost aleși în funcții

Fostul premier Pavel Filip a criticat mesajul Maiei Sandu, care s-a arătat indignată de faptul că Vladimir Țurcan a fost ales președinte al Curții Constituționale. "Membri de partid ați trimis, membri de partid au fost aleși în funcții! “E logic!”, a scris Filip pe Facebook. 

CITEȘTE ȘI: Sandu, supărată rău pe socialiști, după ce Țurcan a devenit președinte al CC: Rezervăm dreptul să acționăm în consecință

Democratul a menționat în postarea sa că țara nu mai merge înainte, așa cum au promis liderii ACUM. 

"Prim-ministrul (tot ea președinte PAS) spune că “este un lucru grav” ce se întâmplă, iar secreterul general al guvernului (membru PAS) cere demisia președintelui CC.
Poate n-ați observat, stimați colegi de la ACUM, dar ACUM sunteți la guvernare!
Dna prim-ministru, dvs ați numit 2 judecători la CC (la alegerea dvs, nu în baza rezultatelor de concurs)! Alți 2 judecători au fost votați în Parlament de partidul pe care îl conduceți! 
“Este un lucru grav” că un președinte de partid membru al coaliției de guvernare își trimite oamenii (membri de partid) în funcții la CC, iar apoi se minunează public și iarăși “nu-i place ce a ieșit”.

Ați mai spus că nu vă place ce a ieșit și după numirea șefului CNA, și acum. 
“A ieșit” că țara nu merge înainte, dar merge înapoi.
Toate acestea îmi amintesc de un fost deputat, care spunea, în cel mai sincer mod, “eu am o părere, dar nu sunt de acord cu ea”.", a postat Filip. 

PUBLIKA.MD amintește că astăzi judecătorii de la Curtea Constituțională l-au ales pe socialistul Vladimir Țurcan președinte CC. 

Lasă un comentariu