Pavel Filip îi cere Maiei Sandu să dezmintă informaţiile false despre fiii lui: Dacă nu, voi merge în instanţă

Embed:

Pavel Filip susţine că va merge în judecată, dacă Maia Sandu nu va dezminţi public informaţiile pe care le-a lansat despre fiii lui. Asta după ce premierul Sandu a declarat că fiii lui Pavel Filip au fost implicaţi în operaţiuni de spălare de bani. Sandu nu a adus însă, dovezi în acest sens. 

Solicitat de Publika, Pavel Filip a declarat că este profund dezamăgit de un premier, care face declaraţii false. 

"Şirul atacurilor "mi-au spus oamenii de la piaţă" văd că mai continuă. Acesta este stilul actualei guvernări. De data asta a venit cu gogomanie şi mai mare, în care este vizată familia mea. Fiii mei ar fi implicaţi în spălare de bani, apropo, o declaraţie foarte şi foarte gravă. Pot să vă spun cu toată responsabilitatea că este un fals. Toate aceste acţiuni au scopul de a reduce opoziţia la tăceree. Atunci când actuala guvernare mă atacă pe mine, PDM, nu pot să arate performanţă, să construiască, nu au politici pe domenii, aşa că cel mai simplu este să ofere circ, dacă pâine oricum nu ştiu să ofere. Să atace familia unui oponent politic cu subânţelesuri şi declaraţii aruncate şi neprobate este cel mai josnic lucru pe care îl poate face un politician, mai ales un prim-ministru.

Sunt profund dezgustat că politicienii din Republica Moldova au căzut atât de jos şi nu au nimic sfânt, cu atât mai mult că te aştepţi de la un premier să înţeleagă responsabilitatea funcţiei pe care o are şi atunci când deschide gura, să vorbească doar avânt probe si informaţii concrete.

O să consult avocaţii, o să soliciti dezminţiri de la doamna Maia Sandu, dacă nu, voi merge în instanţă.

Această guvernare, balaur cu trei capete, începe să semene cu o maimuţă cu grenada în mână, luând în consideraţie declaraţiile din ultimele zile", a spus Pavel Filip. 

Lasă un comentariu