Pavel Filip: Guvernul va acorda un ajutor de 50.000 de lei familiei femeii care a murit la spital în urma exploziei din sectorul Râşcani

Embed:

În debutul ședinței Cabinetului de miniștri, prim-ministrul Pavel Filip și-a exprimat regretul pentru trecerea în neființă a celei de a cincia victimă a exploziei din sectorul Râşcani al Capitalei. 

De asemenea, șeful Executivului a spus că statul va oferi ajutorul de 50.000 de lei, acordat pentru familia femeii care a murit, ieri, pe patul de spital.  

"Cu părere de rău a decedat şi femeia în apartamentul căreia a avut loc deflagraţia. Transmit condoleanţe rudelor şi apropiaţilor. Aşa cum am făcut şi în cazurile precedente şi de această dată vom veni cu acest suport financiar de 50.000 de lei", a menţionat Pavel Filip. 

PUBLIKA.MD aminteşte că femeia de 32 de ani în apartamentul căreia s-a produs tragica explozie din sectorul Râşcani a murit în urma unui stop cardiac. Ea a suferit arsuri pe 40% din suprafaţa corpului.

Deflagraţia din 6 octombrie a mai luat viaţa a patru oameni, inclusiv a unui copil de doar patru ani. Două dintre victime era un cuplu de israelieni, care venise în Moldova în vizită la fiul lor.

Potrivit informaţiilor pompierilor, explozia din blocul cu 21 de etaje s-a produs din cauza unei butelii cu gaz. Nouă persoane fusesera atunci internate cu diverse traumatisme, iar peste 200 de locatari au fost evacuaţi.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu