Pavel Filip: Guvernarea se joacă de-a concursurile

"În timp ce oamenii așteaptă ca guvernanții să se apuce de lucru și să se gândească la problemele cetățenilor, cei de la putere continuă să se joace de-a concursurile", de această părere este Preşedintele PDM, Pavel Filip. Dezamăgit de decizia Ministrului de Justiţie, Olesea Stamate, de a anula concursul pentru funcţia de Procuror General, Filip a declarat că tot ce se întâmplă pare a fi un "un spectacol de prost gust".
"Teatrul absurdului. Am impresia că suntem toți obligați să urmărim un spectacol de prost gust, la care nimeni deja nu mai râde. În timp ce oamenii așteaptă că poate, poate guvernanții vor decide să se apuce de lucru și să se gândească la problemele cetățenilor (că totuși a trecut deja aproape jumătate de an), cei de la putere continuă să se joace de-a concursurile. Ei și ce dacă au promis meritocrație și corectitudine? Dacă din nou la concurs n-a câștigat cine trebuie, atunci e clar: trebuie anulat concursul. Avem un deja vu. Urmează declarații de tip ”e grav ce s-a întâmplat”, ”nici mie nu-mi place ce a ieșit” și ”suntem dezamăgiți”. Și oamenii sunt DEZAMĂGIȚI și deja cam DES AMĂGIȚI.", a scris Pavel Filip.

CITEŞTE ŞI: Ministrul Justiţiei: Concursul pentru funcţia de Procuror General, ANULAT

                    Epopeea concursurilor eşuate. Guvernarea ACUM-PSRM anulează rezultatele competiţiilor şi numeşte în funcţii persoane comode


Lasă un comentariu