Pavel Filip: Exemplul comunei Rădeni demonstrează că atunci, când există voință și eforturi conjugate, rezultatele nu se lasă așteptate

Premierul Pavel Filip a inspectat astăzi drumul din satul Zămcioji, raionul Strășeni, care a fost construit în cadrul programului „Drumuri bune pentru Moldova”.

Drumul are o lungime de aproximativ 500 de metri, iar valoarea lucrărilor efectuate este de circa 1,4 milioane de lei.

Acest drum este unul dintre cele mai utilizate de locuitorii satului. Astfel, după reabilitarea acestuia, localnicii se pot deplasa cu ușurință spre grădiniță, casa de cultură, biserică, dar și spre primăria comunei Rădeni, care, de asemenea, a fost renovată capital.

Prim-ministrul a vizitat blocul administrativ al primăriei, unde mai sunt amplasate: oficiul medicului de familie, oficiul poștal și sectorul de poliție. În total, pentru lucrările de reparație au fost cheltuite 1,7 milioane de lei. Banii au fost alocați din bugetul statului, al primăriei și al Consiliului raional Strășeni.

În context, Pavel Filip a subliniat că exemplul comunei Rădeni demonstrează că atunci, când există voință și eforturi conjugate ale autorităților publice centrale și locale, rezultatele nu se lasă așteptate.

În ultimii 3 ani, în comuna Rădeni au fost făcute investiții sociale în valoare de 14 milioane de lei. În componența comunei Rădeni intră 3 sate: Rădeni, Zămcioji și Drăgușeni.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu