Pavel Filip, despre Ziua Vinului: Să valorificăm din plin și acest eveniment

Pavel Filip a cerut să fie făcută publică agenda despre cum va fi desfășurată Ziua Vinului. Premierul a evidențiat importanța acestei sărbători pentru țara noastră și a rugat ca evenimentul să fie valorificat.

"Am avut o întrevede cu directorul Oficiului Național al Viei și Vinului, pentru că am vrut să întreb ce se întâmplă cu pregătirile pentru Ziua Vinului.

Sunt întrebări care vin din partea agențiilor de turism, sunt turiști care ne vizitează în fiecare an, dar până acum nimeni nu a văzut o informație largă despre cum va fi petrecut acest eveniment.

Rugămintea mea este să valorificăm din plin și acest eveniment, care a crescut numărul de turiști care ne vizitează în fiecare an.

Oamenii din timp se pregătesc, oamenii nu-și procură bilete de azi pe mâine, oamenii își organizează timpul, de aceea ne dorim mai mulți turiști la Ziua Vinului.

Cât mai repede faceți publică agenda despre cum va fi desfășurată această sărbătoare și informați agențiile de turism cât mai repede", a spus premierul Pavel Filip.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu