Pavel Filip, despre reforma justiţiei: Eu nu sunt de acord cu cei care spun că noi am eşuat în această reformă. Noi am obţinut rezultate bune

Embed:

Reforma justiţiei - una dintre realizările Guvernului Filip în cei trei ani de activitate. În context, prim-ministru a declarat că reforma justiţiei trebuie să continuie şi în continuare datorită ei să fie obţinute rezulate bune. 

"Cu certitudine reformele importante care trebuie să continuie şi care din punctul meu de vedere depind direct de dezvoltarea economică a Republicii Moldova în continuare este cea de justiţie. Reforma de justiţie trebuie să continuie, eu nu sunt de acord cu cei care spun că noi am eşuat în această reformă. Categoric nu sunt de acord, noi am obţinut rezultate bune. 

Lucrurile trebuie privite în comparaţie şi dacă o să vedeţi de unde am pornit, lucru a fost făcut pentru dimensiunea justiţiei. O să vedeţi că am avansat foarte mult, cu toate că nu suntem acolo unde ne dorim noi şi partenerii noştri, dar cu siguranţă mergem în direcţia corectă. Această dimensiune este foarte importantă.

Şi a doua cred că o să mă repet ţine de educaţie şi nu în zadar am muncit mult pentru elaborarea acestei viziuni pe educaţie. Consider direct proporţional dezvoltarea unui stat cu sistemul său de educaţie. Şi când vorbesc de educaţie să ştiţi că pornesc de la educaţia primară până la acea universitară. 

Colegii au muncit foarte mult în acest sens şi le mulţumesc pe această cale. Mai rămâne să facem câţiva paşi", a declarat prim-ministrul Pavel Filip. 

Lasă un comentariu