Pavel Filip, despre numirea judecătorilor CC: Povești cu zmei. ACUM Curtea Constituțională va avea 3 membri afiliați politic

Embed:

Povești cu zmei, așa clasifică Pavel Filip principiile și obiectivele după care se conduce actuala guvernare.

Într-o postare pe Facebook, oficialul a criticat politizarea Curții Constituționale, în contextul în care au fost numiți trei membri afiliați politic.

Totodată, Filip a mai evidențiat "bâlbâielile reprezentanților coaliției".

"Am fost acuzați în trecut că în fosta componență a Curții Constituționale au existat 2 membri afiliați politic (doi foști deputați PD). Actuala guvernare ne-a întrecut însă. ACUM Curtea Constituțională va avea 3 membri afiliați politic (sunt totuși 3 componente în alianță).
- Vladimir Țurcan – deputat ????????????????
- Domnica Manole – candidat ???????????????? în circumscripția Cimișlia, locul 29 în lista ACUM
- Nicolae Roșca – membru BP ????????????

Urmăriți bâlbâielile reprezentanților coaliției. Nici ei nu știu cum să-și explice ”acrobațiile” pe care le fac ajunși la guvernare.

PS: E de prisos să amintesc că Vladimir Țurcan nici măcar nu a participat la concurs, ci a fost în ”juriu”, Domnica Manole a picat toate cele 3 concursuri de la Guvern, Parlament, CSM, iar Nicolae Roșca s-a clasat pe locul 4 în concurs", a scris Pavel Filip pe pagina sa de Facebook.

CITEȘTE ȘI: Domnica Manole, întrebată în Parlament dacă merită să fie judecător la Curtea Constituţională. Ce a răspuns candidatul (VIDEO)

 

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu