Pavel Filip, despre cererea lui Robu privind ridicarea imunităţii lui Vladimir Cebotari şi Petru Jardan: E o răfuială politică

Embed:

E o răfuială politică. Aşa a comentat preşedintele PDM, Pavel Filip, solicitarea procurorului Dumitru Robu de a ridica imunitatea deputaţilor Vladimir Cebotari şi Petru Jardan.

"Noi cu toţii înţelegem că e o răfuială politică şi e departe de noţiunea de stat de drept, dar noi vă rugăm mult nu chinuiţi procurorul. Se cunoştea demult acest fapt, s-a încercat pe un dosar şi nu s-au găsit argumente, acum se merge pe alt dosar tras de urechi. Propunerea noastră discutată în cadrul fracţiunii este să depunem imunitatea toţi deputaţii din fracţiunea PDM, să lasaţi procurorul să lucreze la PG, fără show-uri, fără spectacole. Noi doar înţelegem de ce se face asta", a menţionat Pavel Filip.

PUBLIKA.MD aminteşte că la nici o oră de la depunerea documentelor pentru înregistrarea în calitate de candidat la funcția de Primar al Capitalei a lui Vladimir Cebotari, procuraturul lui Dodon-Năstase, Dumitru Robu a venit în Parlament să ceară ridicarea imunității viitorului candidat al PDMTotodată, Dumitru Robu cere ridicarea imunităţii deputatului partidului Şor, Petru Jardan.

Citeşte şi: Procurorul Robu cere ridicarea imunității lui Vladimir Cebotari şi Petru Jardan

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu