Pavel Filip despre acuzaţiile că oamenii ar fi aduşi cu forţa la adunarea naţionala a PDM din PMAN. Ce a răspuns

În cadrul unei conferinţe de presă, prim-Ministrul Pavel Filip a dezminţit toate acuzaţiile în adresa Partidului Democratic că oamenii au fost aduşi cu forţa la adunarea naţională de duminică în PMAN. 

"Nu am dat nici o indicaţie să fie aduse persoane în PMAN, dar vă pot spune sigur că cei care afirmă aceste lucruri, sunt invidioşi", a declarat oficialul.

Acesta a mai adăugat că cei care sunt autorii acestor zvonuri, sunt partidele care "există doar pe facebook şi nu au capacitate de a organiza".

"Partidul Democrat este o forţă cu structuri în fiecare raion şi posedă o capacitate sporită de organizare. [...] Am demonstrat încă odată ce înseamnă să poţi organiza un lucru, aşa cum am putut organiza o adunare în PMAN, la fel cum putem guverna o ţară şi corecta lucruri".

Declaraţia a fost făcută de prim-Ministrul Pavel Filip în cadrul unei conferinţe de presă privind Reforma salarizării.  Această reformă a salarizării și creșterile salariale au fost anunțate de preşedintele Partidului Democrat, Vlad Plahotniuc, în briefing-ul de după şedinţa săptămânală a formaţiunii.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu