Pavel Filip despre accidentul din SUA în care şi-a pierdut viaţa un moldovean: Să ajutăm familia să aducă acest tânăr acasă

Premierul Pavel Filip a cerut reprezentanţilor Ministerului de Externe să se implice şi să ajute familia tânărului decedat marţi, într-un accident rutier în Miami, Statele Unite ale Americii. În cadrul şedinţei de Guvern, prim-ministrul a declarat că familia nu are suficienţi bani pentru a aduce acasă corpul neînsufleţit. 

"Vreau să vorbesc şi despre un tânăr de 23 de ani care şi-a pierdut viaţa lovit de o maşină în SUA. Am înţeles că rudele au nevoie de o sumă mai mare de bani pentru ca să-l aducă acasă şi rugămintea este către Ministerul de Externe să luaţi legătura cu ambasada noastră şi ambasada să ia legătură cu rudele sau dumneavostră nemijlocit. Şi vă rog să vă implicaţi în cel mai direct mod, astfel încât să ajutaţi familia să aducă acest tânăr acasă. Este o tragedie pentru familie şi este cazul să ne implicăm", a spus prim-ministrul Pavel Filip. 

Un moldovean originar din Ocniţa, în vârstă de 24 de ani, care se afla în Miami, a fost lovit mortal de o camionetă în timp ce mergea pe trotuar. Bărbatul care a provocat accidentul s-ar fi certat cu soţia, apoi a urcat la volan şi a pornit nebuneşte pe străzi. Cazul este investigat de poliţia americană. 

CITEŞTE ŞI: Sfârșit tragic pentru un moldovean aflat în SUA. Tânărul a fost lovit mortal pe trotuar de o maşină

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu