Pavel Filip, de Ziua Familiei: Ne dorim familii fericite aici, acasă

Pentru Guvern, fiecare familie din ţară este importantă. Anume ele motivează să fie create locuri de muncă mai bine plătite, să fie extins accesul la locuinţe, să crească alocațiile pentru copii și indemnizațiile la naștere. Este mesajul transmis de premierul Pavel Filip de Ziua Familiei.

"Astăzi marcăm o sărbătoare specială - Ziua Familiei. Pentru noi, la Guvern, fiecare familie din țară este importantă. Ne dorim familii fericite aici, acasă. Anume acest lucru ne motivează să creăm locuri de muncă mai bine plătite, să extindem accesul la locuințe pentru familiile tinere, să creștem alocațiile pentru copii și indemnizațiile la naștere, să avem mai multă grijă de bunei. Știu că mai avem încă multe de făcut și de aceea suntem mereu în căutarea unor noi posibilități pentru a oferi familiilor din țară un trai decent", este mesajul transmis de premierul Pavel Filip. 

PUBLIKA.MD aminteşte că Ziua Internaţională a Familiei este sărbătorită, anual, la 15 maişi reflectă importanţa pe care comunitatea internaţională o acordă familiilor.

Ziua internaţională a Familiei a fost instituită de Adunarea Generală a ONU la 20 septembrie 1993, în baza Rezoluţiei 47/237, reprezentând o oportunitate pentru a creşte gradul de conştientizare a problemelor de familie şi a proceselor sociale, economice şi demografice care afectează familiile. 

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu