Pavel Filip către tinerii democraţi: Știm să jucăm în echipă, indiferent că e vorba despre volei sau politică

Circa 400 de tineri democrați din toată țara și-au dat întâlnire pentru două zile într-o tabără de odihnă din Vadul lui Vodă, pentru a participa la diferite competiții sportive, dar și pentru a discuta despre situația politică în țară. Tinerilor li s-au alăturat mai mulți lideri democrați, în frunte cu președintele PDM, Pavel Filip.

Liderul democraților le-a vorbit tinerilor despre multiplele eșecuri înregistrate, în doar trei luni, de către actuala guvernare hibridă, PSRM-ACUM. 

"Actuala guvernare a politizat toate instituțiile statului, promovând în funcții fie membri de partid, fie cumătri, fini. Toate concursurile publice pe care le-au organizat au fost o bătaie de joc. Acum oamenii au văzut că cei de la guvernare încalcă drepturile omului și ignoră legile", a menţionat Pavel Filip.

Președintele PDM a atras atenție și asupra politizării instituției procuraturii, care, după modificarea legii, a fost supusă integral factorului politic.

Tinerii au subliniat că eșecurile guvernării, inclusiv în domeniul social-economic, sunt recunoscute inclusiv de către foștii votanți ai partidelor de la guvernare, indiferent de regiunea în care se află aceștia. Mai mult, stoparea programelor bune lansate anterior de Guvernul Filip, cum ar fi „Drumuri Bune”, tichetele de masă, „Prima Casă”, „Un doctor pentru tine” a nemulțumit cetățenii, care acum sunt revoltați de populismul majorității PSRM-ACUM.

Liderii democrați au fost provocați la un meci de fotbal și au demonstrat că pricep bine nu doar în politică, ci și să lupte eficient pe terenul de sport.

"Știm să jucăm în echipă, indiferent că este vorba despre volei sau despre politică", a spus Pavel Filip.

Tinerii s-au mai întrecut și în alte tipuri de sport, inclusiv volei, jocuri de dame și șah.

Participanții la eveniment s-au arătat deciși să fie activi, să lupte pentru victoria candidaților democrați la alegerile locale generale din 20 octombrie. 

"Victoria este de partea celor care depun efort și muncesc eficient în folosul cetățenilor, a țării", a menţionat Alexandru Cauia, liderul Tineretului Democrat, care s-a arătat convins că PDM va înregistra un rezultat foarte bun la scrutinul din această toamnă.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu