Pavel Ciobanu: Tiraspolenii au avut noroc la tragerea la sorţi şi au şanse bune de calificare în primăvara europeană

Embed:

Campioana Republicii Moldova la fotbal, Sheriff Tiraspol, și-a aflat adversarii din grupa Ligii Europei, fază în care s-a calificat după ce a eliminat campioana Poloniei, Legia Varșovia, în play-off.

La tragerea la sorți de la Monte Carlo, "viespile" din Tiraspol au fost repartizate în Grupa F, alături de campioana Danemarcei, FC Copenhaga, deținătoarea Cupei Rusiei, Lokomotiv Moscova, și câștigătoarea Cupei și Supercupei Cehiei, FC Fastav Zlin.

Preşedintele Federaţiei Moldoveneşti de Fotbal, Pavel Ciobanu, consideră că tiraspolenii au avut noroc la tragerea la sorţi şi au şanse bune chiar și la calificarea în primăvara europeană.

"Desigur, toţi ne-am dorit să fim într-o grupă cu Milan sau Lazio, însă, cu părere de rău, nu avem aşa echipe în grupa noastră. Aceasta este o grupă omogenă şi, cum se mai spune, echilibrată. Se poate de jucat cu orice echipă, de câştigat şi de calificat în următoarea fază", a declarat preşedintele Federaţiei moldoveneşti de fotbal, Pavel Ciobanu. 

În prima etapă, pe 14 septembrie, Sheriff-ul va juca în deplasare la Zlin, cu FC Fastav.

Apoi, tiraspolenii vor avea două partide consecutiv pe teren propriu, pe 28 septembrie cu FC Copenhaga şi pe 19 octombrie cu Lokomotiv Moscova.

Toate partidele Sheriff-ului vor fi televizate în direct de Canal 3.

Pe aceeaşi temă