Pavel Ciobanu, candidat unic pentru funcția de preşedinte al Federaţiei Moldoveneşti de Fotbal

Embed:

Pavel Ciobanu va rămâne în funcția de preşedinte al Federaţiei Moldoveneşti de Fotbal dacă va fi votat la Congresul de pe 20 ianuarie. Actualul şef al fotbalului moldovenesc a fost înaintat de 121 din cei 127 de membri afiliaţi ai FMF. Ciobanu va rămâne singurul candidat pentru funcţia de preşedinte și deja nu mai poate fi înregistrat niciun alt candidat.

În aceste condiţii alegerile pentru postul de preşedinte al federaţiei naționale de fotbal au devenit o simplă formalitate. Conform statului, preşedintele FMF va fi ales dacă vi primi ”jumătate plus unu” din voturile celor 169 de delegaţi ai Congresului.

Pavel Ciobanu deţine funcţia de preşedinte FMF din 1997. Recent, el a propus la şedinţa Comitetului ”Fotbal Profesionist” ca din 2018 Campionatele Naţionale de fotbal să revină la sistemul ”primăvară-toamnă”.

Din ediția 1992/1993, adică de la inaugurare, după obținerea independenței față de fosta Uniune Sovietică, campionatele naționale de fotbal în Republica Moldova se desfăşoară conform sistemului ”toamnă-primăvară”.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu