Pavel Ciobanu califică evoluţia naţionalei drept "negativă"

Embed:

Preşedintele Federaţiei Moldoveneşti de fotbal, Pavel Ciobanu, a calificat evoluţia naţionalei Republicii Moldova în preliminariile Campionatului Mondial din 2018 drept una nesatisfăcătoare.

"Cred că rezultatul este unul negativ. Toată lumea asta ştie. Am terminat pe ultimul loc şi acest lucru nu se pune la îndoială. Pe de altă parte grupa a fost una foarte puternică cu echipe care ştiu să joace fotbal. Dar acesta e nivelul fotbalului nostru. Alţi fotbalişti noi nu avem. Aceştia sunt băieţii noştri",  a spus preşedintele FMF, Pavel Ciobanu.

Chiar dacă echipa naţională a acumulat doar două puncte, nu a obţinut nicio victorie în toată campania preliminară şi s-a clasat pe ultimul loc în grupă, Ciobanu susţine că jocul ei s-a schimbat spre mai bine.

"Ne pare bine că deja nu stăm doar în defensivă. Se văd ceva schimbări, dar şi băieţii trebuie să înţeleagă asta. Vreau să spun că nu rău am jucat. Psihologia asta a noastră trebuie de schimbat, dar trebuie de munci mult pentru că din cer nu o să cadă nimic",  a spus preşedintele FMF, Pavel Ciobanu.

Pavel Ciobanu nu a confirmat, dar nici nu a infirmat informaţia apărută în presă despre o posibilă înlocuire a selecţionerului Igor Dobrovolski cu antrenorul Sheriff-ului, italianul Roberto Bordin.

"O să facem analiza meciurilor, o să vorbim şi cu fotbaliştii care fac parte din echipa naţională şi desigur o să luăm o decizie."Acum o să fie multe speculaţii şi vorbe până când nu se va decide dacă rămâne actualul antrenor sau va fi numit altul. Până când nu se instalează un nou antrenor s-au terminat vorbele. Desigur noi putem să schimbăm mulţi antrenori, dar totul depinde fotbaliştii care joacă în teren", a spus preşedintele FMF, Pavel Ciobanu.

Contractul lui Igor Dobrovolski cu FMF expiră pe 31 decembrie, iar Bordin mai are contract valabil cu Sheriff până în 2018.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu