Pavel Cebanu şi Igor Dobrovolski, nemulţumiţi de evoluţia echipei naţionale de fotbal în 2016

Embed:

Preşedintele Federaţiei Moldoveneşti de Fotbal Pavel Cebanu şi selecţionerul Igor Dobrovolski nu sunt mulţumiţi de evoluţia echipei naţionale de fotbal în 2016.

În preliminariile Campionatului Mondial din 2018 reprezentativa Republicii Moldova a pierdut 3 din cele 4 meciuri disputate şi a terminat anul pe ultimul loc în grupa D. Ciobanu şi Dobrovolski afirmă că suporterii au aşteptat rezultate mai bune.

"Trei înfrângeri şi un egal arată că rezultatul este negativ. Lumea s-a aşteptat la mai mult. Dacă e să analizăm obiectiv, ce avem în ziua de azi? Un punct. Acesta e foarte bun pentru moralul echipei naţionale şi pentru spectatori. Întrăm în anul nou nu cu zero puncte, dar măcar cu un punct", a precizat Ciobanu.

"Startul preliminariilor a fost unul surprinzător pentru mine. Nu mă refer la joc, ci la rezultat. Echipa nu a meritat să piardă cu 0-3, 0-4", a spus Dobrovolski.

În actuala campanie preliminară "tricolorii" au obţinut singurul punct abia într-al patrulea meci, la Tbilisi, cu Georgia, când au reușit să remizeze cu scorul de 1-1.

"Băieţii au arătat că ei cred în puterile lor. Când ei joacă la nivelul la care pot juca, atunci măcar scoatem o egalitate. În primul meci, cu Ţara Galilor, s-a văzut că băieţii au intrat timorați la meci, nu au jucat ceea ce pot ei juca", a declarat Ciobanu.

"În primul rând mă bucur de băieţi. În sfârşit, am avut noroc. Consider că am prestat un joc bun și în acele două meciuri jucate pe teren propriu. Am mai spus, cea mai supărător a fost faptul că scorul nu reflecta calitatea jocului", a conchis preşedintele Federaţiei Moldoveneşti de Fotbal.

În acest an reprezentativa țării noastre a jucat 8 meciuri, în care a înregistrat o victorie, două remize şi 5 înfrângeri.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu