Pavel Cebanu i-a criticat DUR pe jucătorii naţionalei, după prestaţia din cantonamentul din Turcia

Embed:

Preşedintele Federaţiei de Fotbal i-a criticat dur pe jucătorii naţionalei după cantonamentul susţinut în Turcia. Pavel Cebanu susţine că mai mulţi fotbalişti fac figuraţie la echipa naţională. 

Moldova a susţinut două partide amicale în cantonamentul din Turcia. "Tricolorii" au pierdut meciul cu România şi au remizat cu selecţionata Kazahstanului. 

"Eu am vorbit după meciul cu România cu băieţii. Am avut aşa o discuţie foarte ridicată, pentru că nouă nu ne trebuie ca cineva să vină la selecţionată şi noi să-i mulţumim că el numai vine. El dacă vine el trebuie să joace. El trebuie să iasă să lupte 90 de minute, mai ales că mai mulţi în acel meci  au jucat câte 45 de minute. Eu şi la anii mei poate o să ies şi o să joc 45 de minute. Dacă eu nu făceam ceva, păi eu nu-i dădeam voie şi adversarului meu să facă ceva", a declarat președintele FMF, Pavel Cebanu. 

Pavel Cebanu susţine că jucătorilor li se oferă toate condiţiile, însă aceştia tratează cu lejeritate acţiunile echipei naţionale.

"Eu când înainte când jucam, când simţeam că fac joc nu prea bun la Nistru, eu aşteptam gazeta de seară a doua zi şi când vedeam că am scăpat că nimeni nu m-a criticat mă simţeam altfel. Da ei asta nu simt. Ei cred că aşa trebuie să fie. Toate condiţiile să fie create. Na două meciuri în Turcia, vreţi? Poftim", a mai adăugat Pave Cebanu. 

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu