Pavel Cebanu: FMF va exclude din fotbal persoanele împlicate în meciuri trucate

Embed:

"Federaţia Moldovenească de Fotbal va lupta cu blaturile din campionat prin excluderea din fotbal a persoanelor implicate". Declaraţia a fost făcută de Pavel Cebanu în cadrul emisiunii Arena Publika. Şeful fotbalului moldovenesc a numit şi potenţialii candidaţi la funcţia de selecţioner care ar putea prelua echipa naţională din ianuarie.

Federaţia Moldovenească de Fotbal ar putea exclude din sport persoanele care sunt implicate în meciuri trucate. Despre aceasta a anunţat preşedintele FMF, Pavel Cebanu, în cadrul emisiunii Arena Publika.

"La noi în Moldova nu sunt regulamente prin care oamenii pot fi pedepsiţi pentru meciuri trucate. Noi suntem în sport şi putem să-i excludem din activitatea sportivă", a declarat preşedintele FMF, Pavel Cebanu.

Pavel Cebanu a vorbit şi despre echipa naţională, care ar putea avea un nou antrenor tocmai din ianuarie. Ucraineanul Vladimir Liutîi este şi el pe lista oficialilor de la FMF.

"Noi avem CV-ul lui Liutîi. Şi avem nu numai a lui Liutîi, la mai mulţi antrenori, care vor să lucreze la echipa naţională. Mai departe Comitetul Executiv FMF, Comitetul de Antrenori va decide şi la începutul anului selecţionata va avea antrenor", a spus Cebanu.

Naţionala ar putea fi preluată chiar şi un antrenor moldovean. Cebanu a declarat că va purta discuţii despre o eventuală colaborare cu aşa tehnicieni ca Alexandru Spiridon, Alexandru Maţiura sau Emil Caras.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu