Paula Seling a susținut un concert la Chișinău, în cadrul unui eveniment de modă

Embed:
Recital de excepție într-un centru comercial din Capitală. Renumita interpretă Paula Seling a susţinut un concert în cadrul unui eveniment fashion "Mall of Fame". Invitații s-au delectat nu doar cu muzică bună, dar și cu o prezentare de modă.

Cântăreaţa de peste Prut, Paula Seling, care are lansate mai mult de treisprezece albume spune că s-a simțit bine în fața publicului din țara noastră. Vocea ei este una dintre cele mai apreciate în România.

"Întotdeauna publicul din Moldova este extraordinar de cald. Aici am avut curajul să cânt piese cu un text foarte greu, cu un mesaj greu. Întotdeauna am fost primită extraordinar de bine", a spus interpreta Paula Seling.

Interpreta i-a fermecat pe cei prezenți la concert, care au cântat împreună cu ea piesele lor preferate.

"Trebuie să recunosc că am rămas stupefiată de vocea ei incontestabilă", a spus stilista Ylianna Danco.

În cadrul evenimentului, mai multe vedete autohtone au defilat pe podium.

"Sunt încâtată că sunt stiliști care pot să asorteze haine care nu costă foarte scump și să creeze un look desăvârșit. Mă bucur în general că se organizează astfel de evenimente",a spus prezentatoarea TV, Cristina Moldovanu.

"Trebuie să recunosc că am avut un pic de emoții, dar cred că a ieșit bine", a spus prezentatoarea TV, Rodica Rusu.

"M-am simțit straniu, dar este o experiență. După părerea mea este interesant, mai ales că am ținut-o de mână pe iubita mea, pe soția mea", a spus fotograful Alex Iordache.

Cei prezenți la eveniment spun că astfel de prezentări sunt binevenite.

"Aflu foarte multe, chestii noi legate de modă, ținute, care sunt trendurile acestui sezon toamnă-iarnă, care este gama cromatică a acestui sezon. Ce purtăm și ce nu purtăm. "

"Mall of Fame" a ajuns la cea de-a cincea ediție.
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu